HTC Sensation primește un upgrade serios de cameră odată cu sosirea lui Android 4.0

1.687 ori
<b>HTC Sensation primește un upgrade serios de cameră odată cu sosirea lui Android 4.0</b>Sunt sigur că mai țineți minte că la momentul când am făcut review lui HTC Sensation, în vara anului trecut ne-am declarat dezamăgiți de camera sa, mai ales că tocmai testasem Samsung Galaxy S II și Nokia N8. Ei bine, odată cu sosirea lui...

Sunt sigur că mai țineți minte că la momentul când am făcut review lui HTC Sensation, în vara anului trecut ne-am declarat dezamăgiți de camera sa, mai ales că tocmai testasem Samsung Galaxy S II și Nokia N8. Ei bine, odată cu sosirea lui Android 4.0 ICS pe Sensation sub formă de actualizare, camera a avut parte de o îmbunătățire a performanțelor.

în ultimele 2 săptămâni au avut parte de actualizare (mai mult sau mai puțin oficială) numeroase terminale celebre pe care le-am avut în teste, de la HTC Sensation la Sensation XE și chiar și Samsung Galaxy S II. Cei care nu au încă actualizarea oficială, pot risca și utiliza un ROM neoficial și vor descoperi că terminalul lor Sensation poate acum captura 1080p la bitrate de 20 Mbps, adică de două ori față de standardul de 10 Mbps. și calitatea este îmbunătățită odată cu update-ul, deci numai lucruri bune odată cu sosirea lui ICS.

și mărimea fotografiilor a crescut, depășind limita de 2 MB. Membrul XDA Krogoth afirmă că există și un mod experimental ISO 1250 la captura foto, în cazul în care vreți să faceți fotografii în condiții de luminozitate foarte scăzută. Se pare că HTC Sensation mai are un cuvânt puternic de spus și în 2012, după ce în 2011 fusese văzut de mulți drept unul dintre telefoanele de top ale anului trecut. și acesta este doar începutul... imaginați-vă ce camere și ce tehnologii foto/video aduc telefoanele din seria HTC One!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×