HTC și Apple ajung la o Înțelegere pe tema brevetelor, semnează o Înțelegere pe 10 ani!

1.043 ori
<b>HTC și Apple ajung la o Înțelegere pe tema brevetelor, semnează o Înțelegere pe 10 ani!</b>După dispute de aproximativ un an, HTC și Apple au ajuns la o înțelegere pe tema brevetelor, oferind un precedent binevenit și pentru celelalte bătălii din tribunal ale celor de la Apple. Cel mai celebru incident care i-a implicat pe cei de la...

După dispute de aproximativ un an, HTC și Apple au ajuns la o înțelegere pe tema brevetelor, oferind un precedent binevenit și pentru celelalte bătălii din tribunal ale celor de la Apple. Cel mai celebru incident care i-a implicat pe cei de la Apple și HTC are legătură cu blocarea la vama din SUA a unor noi smartphone-uri, inclusiv HTC One X.

în fine, HTC și Apple au anunțat oficial înțelegerea, care implică un parteneriat pe 10 ani, pe bază de brevete și renunțarea la toate procesele de până acum. Licențierea se aplică pentru brevete actuale și viitoare, aparent, iar termenii înțelegerii rămân deocamdată confidențiali. Atât CEO-ul HTC Peter Chou, cât și Tim Cook, CEO Apple s-au declarat încântați de colaborare și au afirmat că se vor axa pe inovație, în locul atacurilor din tribunal. Pentru cei care adoră teoria conspirației, am putea să afirmăm că HTC "s-a făcut frate cu dracul", pe fondul dominației accentuate Samsung pe zona de telefoane mobile și mai ales smartphone.

Dacă Samsung a început să aibă vânzări atât de mari de smartphone-uri încât nici măcar Apple nu îi mai poate opri, poate un parteneriat de acest gen va reuși... în fine, sperăm ca într-o bună zi să vedem Apple și Samsung ajungând la o înțelegere similară și eventual și Google și Apple, dar asta e deja vis frumos și nu realitate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×