Noua reclamă la Windows Phone de la Microsoft seamănă cu cea pentru Galaxy Nexus de anul trecut (Video)

1.276 ori
<b>Noua reclamă la Windows Phone de la Microsoft seamănă cu cea pentru Galaxy Nexus de anul trecut (Video)</b>Deși Microsoft investește sute de milioane de dolari în promovarea lui Windows Phone, mulți aruncați în direcția celor de la Nokia, se pare că reclamele lor nu sunt tocmai strălucite. Avem și exemplul clipului de mai jos, care seamănă cam prea...

Deși Microsoft investește sute de milioane de dolari în promovarea lui Windows Phone, mulți aruncați în direcția celor de la Nokia, se pare că reclamele lor nu sunt tocmai strălucite. Avem și exemplul clipului de mai jos, care seamănă cam prea mult cu o reclamă Google pentru Galaxy Nexus, de anul trecut.

Ideea este aceeași: "produsul nu e pentru mase, ci pentru fiecare în parte, el fiind ușor de personalizat". Doar că în cazul lui Windows Phone 8 personalizezi experiența cu tile-uri live care au culori diferite, iar în cazul lui Android poți personaliza orice aspect al funcționării telefonului. Un lucru e sigur: posesorii de terminale WP8 de nouă generație pot ieși în evidență cu telefoane cu culori fistichii, iar Nokia și HTC s-au asigurat că e așa.

La ce strălucește cu adevărat Windows Phone? La simplitate, la rapiditatea sistemului de operare, la interfața camerei și la integrarea lui Skydrive. în schimb, sistemul de multitasking din Windows Phone nu e chiar atractiv, iar lipsa unei zone clare de notificări poate deranja utilizatorul obișnuit cu iOS și Android. întrebarea este: ești gata să treci la Windows Phone?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×