HTC si Dopod anunta smartphone-ul TD-SCDMA T8388 Qilin, cu televiziune mobila

2.194 ori
<b>HTC si Dopod anunta smartphone-ul TD-SCDMA T8388 Qilin, cu televiziune mobila</b>HTC si Dopod tocmai au anuntat primul smartphone TD-SCDMA care le poarta brandingul, acest handset fiind compatibil cu standardul chinezesc de conectivitate mentionat anterior si purtand numele de Dopod T8388 Qilin. Telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5 si...

HTC si Dopod tocmai au anuntat primul smartphone TD-SCDMA care le poarta brandingul, acest handset fiind compatibil cu standardul chinezesc de conectivitate mentionat anterior si purtand numele de Dopod T8388 Qilin.

Telefonul ruleaza Windows Mobile 6.5 si va fi disponibil in China prin operatorul China Mobile. Printre specificatiile sale se numara o camera de 5 megapixeli, un display touchscreen WVGA, WiFi, GPS, plus o antena TV incorporata, care permite receptionarea canalelor TV oferite de China Mobile. Noul terminal mai vine cu Bluetooth, un procesor de 600 MHz, 512 MB ROM si 256 MB RAM.

HTC Qilin

Interfata TouchFLO 3D a handsetului este si ea modificata fata de UI-ul cu care suntem obisnuiti. In primul rand, aceasta versiune de TouchFlo include un icon ceas mai mic in pagina sa de baza si permite adaugarea a pana la 8 shortcuturi sub ceas, drept aplicatii aflate la indemana utilizatorului. Dopod T8388 Qilin va sosi in oferta China Mobile in data de 15 noiembrie.

Dopod T8388 Qilin

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×