HTC și Samsung ar putea vinde telefoanele lor Windows Phone 8 la prețuri mai accesibile decat Nokia

1.429 ori
<b>HTC și Samsung ar putea vinde telefoanele lor Windows Phone 8 la prețuri mai accesibile decat Nokia</b>Atunci când Nokia Lumia 920 și 820 au fost prezentate oficial, terminalele au fost apreciate pentru dotări, dar acum când privim aceste modele sunt două aspecte la care potențialii cumpărători strâmbă din nas: prețul prea mare și grosimea prea...

Atunci când Nokia Lumia 920 și 820 au fost prezentate oficial, terminalele au fost apreciate pentru dotări, dar acum când privim aceste modele sunt două aspecte la care potențialii cumpărători strâmbă din nas: prețul prea mare și grosimea prea ridicată a acestor modele. Ei bine, acum aflăm că HTC și Samsung ar putea aplica prețuri mai accesibile pentru modelele lor WP8 față de seria Nokia Lumia.

Pentru HTC și Samsung telefoanele Windows Phone 8 nu reprezintă o sursă principală de venit, deci pot experimenta cu diferite oferte și prețuri pentru aceste modele, având întotdeauna Android drept generator de profit. în schimb Nokia mizează doar pe Windows Phone și nu își permite să "vândă în pierdere", dacă pot spune așa, mai ales după ofertele excepționale pe care le aplica anul trecut pentru primele modele Lumia. HTC are totuși ambiții mari pe zona Windows Phone 8 și dacă ne luăm după clipurile sale oficiale, chiar și-a dat silința să vină cu designuri noi pentru 8X și 8S.

Zvonurile afirmă că un HTC 8X ar putea costa 500 - 600 de dolari deblocat, în vreme ce Samsung Ativ S ar putea avea un preț de 700 de dolari, asta în vreme ce Lumia 820 ar trebui să coste în jur de 600, până la 800 de dolari, conform surselor familiarizate cu situația. Apoi vine și Huawei Ascend W1, model WP8 ajuns pe web recent și cu un foarte accesibil preț de 300 - 350 de dolari. Voi ce ați alege?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×