Nokia Easy Meet - finlandezii au "pus de-un web app"

Autor:  | Publicat în:  Nokia 907 ori
<b>Nokia Easy Meet - finlandezii au "pus de-un web app"</b>Nokia Beta Labs are, ca de obicei, idei bune, cel mai nou experiment al acestui segment al companiei finlandeze fiind Nokia Easy Meet. Serviciul permite utilizatorilor de telefoane Nokia si posesorilor de PC-uri sa colaboreze pe web, impartasind...

Nokia Beta Labs are, ca de obicei, idei bune, cel mai nou experiment al acestui segment al companiei finlandeze fiind Nokia Easy Meet. Serviciul permite utilizatorilor de telefoane Nokia si posesorilor de PC-uri sa colaboreze pe web, impartasind continuturi si chiar comunicand fara a fi nevoie de un software suplimentar.

Un mic preview al lui Easy Meet aici:

Puteti seta comunicarea cu un alt utilizator direct de pe telefonul dumneavoastra si trimite invitatii prin SMS sau e-mail, fara a utiliza vreun program special, ci doar prin interfata web. Printre functiile suportate de Nokia Easy Meet se numara impartasirea continuturilor pe web (PPT, JPEG si PNG), chat, whiteboard, controlul prin gestica si downloadurile de fisiere.

Toti participantii la o sesiune de Easy Meet vor fi constienti de aderarea la acest serviciu, care permite si accesul la continuturi care nu sunt stocate pe telefon/PC, ci oferite prin OVI Files. Exista pana si optiunea de a va alatura unei conferinte, iar daca doriti sa testati acest sistem, accesati easymeet.nokia.com de pe telefon sau PC.

[Via: Intomobile.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×