HTC Snap, un nou smartphone lansat la CTIA Wireless 2009

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.771 ori
<b>HTC Snap, un nou smartphone lansat la CTIA Wireless 2009</b>HTC a lansat ieri, 1 aprilie, in cadrul showului CTIA Wireless 2009, din Las Vegas, noul smartphone QWERTY Snap. Terminalul are o grosime de doar 12 mm si ofera utilizatorului pana la 8 ore si jumatate de convorbire, datorita bateriei sale de 1500 mAh....

HTC a lansat ieri, 1 aprilie, in cadrul showului CTIA Wireless 2009, din Las Vegas, noul smartphone QWERTY Snap. Terminalul are o grosime de doar 12 mm si ofera utilizatorului pana la 8 ore si jumatate de convorbire, datorita bateriei sale de 1500 mAh.

Terminalul ruleaza Windows Mobile 6.1, iar software-ul sau este identic cu cel de pe HTC S743, adica Windows Mobile 6.1 Standard, plus cateva modificari, la capitolul mesagerie text, aplicatii meteo si design. Cei care au avut sansa de a testa smartphone-ul in cadrul showului CTIA au afirmat ca difuzorul acestui handset nu are un volum prea impresionant si ca terminalul sta bine la capitolul foto, camera operand fara lag.

HTC Snap

De asemenea, aflam ca tastele QWERTY sunt aproape perfecte, in ce priveste marimea si forma, dar ele pot fi considerate prea apropiate de catre unii utilizatori. Atuul principal al lui HTC Snap este "Inner Circle", functie care permite accesul prin apasarea unui singur buton la o lista de contacte pe care le considerati importante. Accesati aceasta optiune oricand si veti vizualiza doar mailurile celor mai apropiate contacte, solutia functionand fara lag si aplicandu-se tuturor inboxurilor active.

HTC Snap

Sub carcasa lui Snap se afla un procesor Qualcomm MSM 7225 la 528 MHz, 256 MB ROM, 192 MB RAM, iar printre specificatiile sale se mai afla si un display TFT LCD de 2.4 inchi, cu rezolutie QVGA, suport HSDPA/WCDMA, quad-band GSM/GPRS/EDGE si un trackball cu tasta enter.

Handsetul incorporeaza GPS, suporta Bluetooth 2.0 cu A2DP, Wi-Fi, HTC ExtUSB si vine cu o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri microSD si suport pentru majoritatea formaturilor audio si video.

Via:[Htc.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×