Marius Catalin Marinescu, noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii

2.324 ori
<b>Marius Catalin Marinescu, noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii</b>Presedintele Traian Basescu l-a numit pe Marius Catalin Marinescu presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, timp de 6 ani. Basescu a semnat decretul de numire ieri, iar portofoliul lui Catalin Marinescu arata...

Presedintele Traian Basescu l-a numit pe Marius Catalin Marinescu presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, timp de 6 ani.

Basescu a semnat decretul de numire ieri, iar portofoliul lui Catalin Marinescu arata ca acesta a fost presedintele Inspectoratului General pentru Tehnologia Informatiei (IGCTI) din martie 2005 pana in luna aprilie a anului 2007. La acel moment, Guvenul a desfiintat structura respectiva, atributiile sale revenind ANRC (Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii).

Apoi, Autoritatea s-a transformat in ANRCTI (Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei) si a urmat intreg scandalul care a atras atentiei oficialilor UE si a avut ca rezultat infiintarea ANC (Autoritatea Nationala de Comunicatii), condusa de Liviu Nistoran.

Via: [Frontnews.ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×