Skype for iPhone, blocat de T-Mobile in Germania

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.873 ori
<b>Skype for iPhone, blocat de T-Mobile in Germania</b>Desi Skype for iPhone este acum disponibil pentru download, nu toti posesorii unui terminal produs de Apple pot folosi faimosul client VoIP. Operatorul german T-Mobile, care comercializeaza in exclusivitate iPhone in aceasta tara nu permite utilizarea...

Desi Skype for iPhone este acum disponibil pentru download, nu toti posesorii unui terminal produs de Apple pot folosi faimosul client VoIP. Operatorul german T-Mobile, care comercializeaza in exclusivitate iPhone in aceasta tara nu permite utilizarea aplicatiilor VoIP in reteaua sa. Oare vor proceda si operatorii din Romania astfel?

De vreme ce Skype este o aplicatie VoIP, clientii T-Mobile Germania nu se pot bucura de functiile sale, disponibile acum prin intermediul clientului nativ lansat recent pentru iPhone. Sau, abonatii pot folosi aplicatia, dar le vor fi anulate intelegerile contractuale cu operatorul.

Chicago Tribune ne informeaza ca purtatorul de cuvant al Deutsche Telekom, Alexander von Schmettow a afirmat ca Skype ar incetini reteaua T-Mobile, de aici si interdictia mentionata mai sus. Din pacate Skype nu poate face nimic in legatura cu banarea sa, desi Robert Miller, oficial al companiei a declarat ca orice client ar trebui sa aiba acces liber la Internet, pe orice terminal si in orice retea, desi acum aceasta libertate pare o utopie.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×