HTC Spark, confirmat neoficial pe site-ul producatorului sau

1.527 ori
<b>HTC Spark, confirmat neoficial pe site-ul producatorului sau</b>HTC are probleme serioase, de vreme ce lista de scapari de terminale ce ii poarta logo-ul continua. Dupa ce am aflat de modelul cu procesor de 1.2 GHz si Android la bord, am descoperit 4 smartphone-uri Windows Phone 7 si acum si detalii despre handsetul...

HTC are probleme serioase, de vreme ce lista de scapari de terminale ce ii poarta logo-ul continua. Dupa ce am aflat de modelul cu procesor de 1.2 GHz si Android la bord, am descoperit 4 smartphone-uri Windows Phone 7 si acum si detalii despre handsetul HTC Spark.

In prealabil ni se confirmase si existenta lui HTC Mondrian, a lui HTC Mozart si toate acestea datorita unui simplu fisier XML de pe website-ul oficial HTC. Acelasi fisier include acum si numele lui HTC Spark, despre care surse interne afirma ca este un smartphone fara tastatura, dotat cu ecran touch WVGA si Windows Phone 7.

Terminalul opereaza in retele GSM/GPRS, iar detaliile despre Spark se opresc aici, asta daca nu aveti rabdarea de a diseca acest fisier XML .

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×