HTC Supersonic, surprins in fata camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.291 ori
<b>HTC Supersonic, surprins in fata camerei (Video)</b>HTC Supersonic este unul dintre urmatoarele modele Android ale companiei taiwaneze, despre care nu avem prea multe informatii. Din fericire, iata ca putem admira terminalul in actiune, in acest nou clip video scapat pe web: &nbsp; &nbsp; 2 cuvinte cheie...

HTC Supersonic este unul dintre urmatoarele modele Android ale companiei taiwaneze, despre care nu avem prea multe informatii. Din fericire, iata ca putem admira terminalul in actiune, in acest nou clip video scapat pe web:

2 cuvinte cheie definesc handsetul: "Android" si "WiMax", dar va va impresiona si display-ul de 4.3 inchi al smartphone-ului. Speculatiile afirma ca acest model va fi lansat in SUA, prin intermediul operatorului Sprint, iar lista de companii care ar putea vinde handsetul este destul de limitata, avand in vedere ca putine firme si-au finalizat infrastructura 4G.

Ce stim despre HTC Supersonic pana acum? Ruleaza Android 2.1, ecranul sau nu este AMOLED, foloseste interfata HTC Sense, vine cu un suport in partea din spate, pentru vizualizarea filmelor si aduce cu HTC HD2 la design. Urmatorul pas ar fi scaparea unui set complet de specificatii pentru acest model, sau macar a catorva imagini de inalta rezolutie cu telefonul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×