Gigabyte prezinta un nou handset Android si un model WM 6.5 proaspat

Autor:  | Publicat în:  Gigabyte 1.276 ori
<b>Gigabyte prezinta un nou handset Android si un model WM 6.5 proaspat</b>Gigabyte incepe sa isi faca o reputatie pe piata terminalelor mobile, prezentand tot mai multe handseturi, fie ele dotate cu Android sau Windows Mobile. Astazi aruncam o privire asupra cate unui model din fiecare categorie, fiind vorba de Gigabyte GSmart...

Gigabyte incepe sa isi faca o reputatie pe piata terminalelor mobile, prezentand tot mai multe handseturi, fie ele dotate cu Android sau Windows Mobile. Astazi aruncam o privire asupra cate unui model din fiecare categorie, fiind vorba de Gigabyte GSmart G1305 Codfish, cu Android la bord si GSmart S1205 Cougar, cu WM 6.5.

Nici unul dintre handseturi nu a fost anuntat oficial, dar ele si-au facut aparitia in Ucraina in mod misterios. GSmart G1305 Codfish este prezent in imaginea de mai sus si vine cu suport pentru conectivitate quad band GSM, tri-band HSDPA (900/1900/2100 MHz), WiFi, GPS, un display HVGA de 3.2 inchi, 256 MB RAM si un procesor Qualcomm MSM7227 de 600 MHz.

Trecem la modelul Windows Mobile si aflam ca el arata mai elegant decat cel Android, dupa cum puteti vedea si in imaginea urmatoare.

Gigabyte S1205 Cougar

GSmart S1205 Cougar este un smartphone dual SIM, cu display touch de 3.2 inchi, suport quad band GSM/GPRS/EDGE, WiFi, GPS, 128 MB RAM si un procesor de 416 MHz. Deocamdata nu avem informatii cu privire la datele de lansare sau preturile celor 2 handseturi, dar vi le vom prezenta, de indata ce le aflam.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×