Yahoo se intoarce catre segmentul mobile web

879 ori
<b>Yahoo se intoarce catre segmentul mobile web</b>Yahoo isi schimba abordarea cu privire la segmentul mobil al webului, "dezmembrand" divizia sa mobila, in cadrul unui proces de reorganizare. Astfel, angajatii sectiunii mobile a rivalului Google vor fi distribuiti in alte segmente ale companiei,...

Yahoo isi schimba abordarea cu privire la segmentul mobil al webului, "dezmembrand" divizia sa mobila, in cadrul unui proces de reorganizare. Astfel, angajatii sectiunii mobile a rivalului Google vor fi distribuiti in alte segmente ale companiei, integrand elemente de mobile web in acestea.

Aceasta mutare se datoreaza CEO-ului Carol Bartz, care a decis sa faca o serie de schimbari la Yahoo, pentru a face brandul competitiv din nou. Oficialul pare a intelege importanta web-ului mobil in ziua de azi, in special in competitia cu Google, care a invins Yahoo de cate ori a avut ocazia, in ultimii ani.

Le va fi greu celor de la Yahoo sa concureze cu gigantul din Mountain View, care vine cu avantaje enorme, ca Android, Buzz for mobile, o finantare impresionanta si multe altele. Google afirma recent ca desktop-ul va deveni irelevant in aproximativ 3 ani, datorita evolutiei web-ului mobil, o predictie care nu suna prea bine pentru Yahoo, avand in vedere ca recent motorul de cautare a fost inlocuit cu rivalul sau drept optiune standard pe terminalele T-Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×