Motorola MOTOSPLIT, intr-o imagine scapata online in premiera

1.570 ori
<b>Motorola MOTOSPLIT, intr-o imagine scapata online in premiera</b>Iata ca dupa terminalul Backflip, Motorola este gata sa ne mai prezinte un format neobisnuit de telefon, de aceasta data unul care ne aminteste de zilele bune ale celor de la Nokia. Handsetul din imaginea urmatoare este Motorola MOTOSPLIT, scapat recent...

Iata ca dupa terminalul Backflip, Motorola este gata sa ne mai prezinte un format neobisnuit de telefon, de aceasta data unul care ne aminteste de zilele bune ale celor de la Nokia. Handsetul din imaginea urmatoare este Motorola MOTOSPLIT, scapat recent pe web sub forma acestei reprezentari grafice:

Se pare ca acesta este un smartphone Android, bazat pe procesor Snapdragon si amintind foarte mult de Moto Droid. Ce e nou la acest design? Ei bine, iata ca avem de-a face cu un slider QWERTY semi-orizontal, ce ne aduce aminte de Nokia 6820 si de gloria vechilor designuri finlandeze. Un avantaj al lui MOTOSPLIT este faptul ca el este mai subtire decat modelul Nokia cu care seamana, un alt semn al potentialului tehnologiei actuale.

Zvonurile afirma ca acest handset va sosi intai pe piata americana prin operatorul AT&T, debutand in trimestrul 3 2010 si completand oferta lui Backflip. Sa fie Motorola gata de a dezvalui o noua serie de designuri cu aceste 2 modele?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×