HTC Sync suporta acum sincronizarea cu iTunes, după cea mai nouă actualizare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.073 ori
<b>HTC Sync suporta acum sincronizarea cu iTunes, după cea mai nouă actualizare</b>Dacă până acum ne bazam pe banalul transfer prin USB pentru a copia muzica pe device-urile Android, acum vom putea folosi iTunes, cel puțin pe HTC-uri. Cea mai nouă actualizare a lui HTC Sync oferă această posibilitate, în cazul modelelor HTC...

Dacă până acum ne bazam pe banalul transfer prin USB pentru a copia muzica pe device-urile Android, acum vom putea folosi iTunes, cel puțin pe HTC-uri. Cea mai nouă actualizare a lui HTC Sync oferă această posibilitate, în cazul modelelor HTC Sensation XL și HTC Rhyme.

Prin iTunes și Windows Media Player, ambele compatibile cu aceste terminale veți putea sincroniza muzică, fotografii și contacte. Deocamdată nu avem detalii despre data când HTC va oferi nouă funcție pe alte modele HTC, dar putem să presupunem că asta se va întâmpla în curând. Deocamdată HTC Sync funcționează pe PC-uri cu Windows și atât, deci utilizatorii de Mac-uri nu au noroc.

Observ o ușoară orientare către o experiență multimedia completă din partea HTC... Dacă până acum ne ofereau căști Beats Audio de calitate, acum avem și posibilitate de sincronizare avansată, serviciul HTC Watch se ocupă de streaming video și în curând poate vom avea și un serviciu decent de gaming. Odată ce sosește și Google Music experienta va fi completă!


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×