HTC Sync suporta acum sincronizarea cu iTunes, după cea mai nouă actualizare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.062 ori
<b>HTC Sync suporta acum sincronizarea cu iTunes, după cea mai nouă actualizare</b>Dacă până acum ne bazam pe banalul transfer prin USB pentru a copia muzica pe device-urile Android, acum vom putea folosi iTunes, cel puțin pe HTC-uri. Cea mai nouă actualizare a lui HTC Sync oferă această posibilitate, în cazul modelelor HTC...

Dacă până acum ne bazam pe banalul transfer prin USB pentru a copia muzica pe device-urile Android, acum vom putea folosi iTunes, cel puțin pe HTC-uri. Cea mai nouă actualizare a lui HTC Sync oferă această posibilitate, în cazul modelelor HTC Sensation XL și HTC Rhyme.

Prin iTunes și Windows Media Player, ambele compatibile cu aceste terminale veți putea sincroniza muzică, fotografii și contacte. Deocamdată nu avem detalii despre data când HTC va oferi nouă funcție pe alte modele HTC, dar putem să presupunem că asta se va întâmpla în curând. Deocamdată HTC Sync funcționează pe PC-uri cu Windows și atât, deci utilizatorii de Mac-uri nu au noroc.

Observ o ușoară orientare către o experiență multimedia completă din partea HTC... Dacă până acum ne ofereau căști Beats Audio de calitate, acum avem și posibilitate de sincronizare avansată, serviciul HTC Watch se ocupă de streaming video și în curând poate vom avea și un serviciu decent de gaming. Odată ce sosește și Google Music experienta va fi completă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×