Actualizarea lui Nokia N9 disponibilă acum prin Nokia Software Updater

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.249 ori
<b>Actualizarea lui Nokia N9 disponibilă acum prin Nokia Software Updater</b>Nokia N9 continua să stârnească discuții și să facă furori, acest prim telefon MeeGo primind acum și o mult așteptată actualizare la versiunea de soft v20.2011.40-4. Recenzia să o găsiți aici, iar acum actualizarea se poate realiza nu doar...

Nokia N9 continua să stârnească discuții și să facă furori, acest prim telefon MeeGo primind acum și o mult așteptată actualizare la versiunea de soft v20.2011.40-4. Recenzia să o găsiți aici, iar acum actualizarea se poate realiza nu doar over the air, ci și prin Nokia Software Updater.

Screenshotul de mai sus confirma această posibilitate și mai aflăm că softul aduce câteva funcții despre care v-am vorbit deja precum citirea de taguri NFC, dar și bug fixuri și îmbunătățiri de performanță. Totuși, cei care au aplicat update-ul afirma că aplicația Facebook de pe N9 continua să fie defectuoasă, așa cum era și inițial.

Alte funcții pe care le aduce softul sunt opțiuni de control al melodiilor din ecranul de blocare, captura foto și video cu filtre de culoare, multitasking mai puternic și eficient, Swype pentru scrierea mai rapidă și sincronizare doar pentru folderele active. Acum acțiunea swipe în jos permite închiderea aplicațiilor cu ușurință și este opțiunea standard pe acest device. Mai primi și noi notificări pentru meniul standby, precum cea de încărcare și calendar.

Voi ați făcut actualizarea?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×