HTC T8290 scapat pe Internet, in premiera cu suport WiMAX

1.453 ori
<b>HTC T8290 scapat pe Internet, in premiera cu suport WiMAX</b>GSMDome ne informeaza ca vom vedea in curand pe piata un nou terminal HTC, modelul T8290, care va sosi atat cu suport GSM, cat si WiMAX. Iata si prima imagine cu acest terminal, scapata pe Internet: Handsetul va sosi pe piata prin operatorul rus Yota,...

GSMDome ne informeaza ca vom vedea in curand pe piata un nou terminal HTC, modelul T8290, care va sosi atat cu suport GSM, cat si WiMAX. Iata si prima imagine cu acest terminal, scapata pe Internet:

Handsetul va sosi pe piata prin operatorul rus Yota, care ofera si servicii WiMAX. Sa fi venit momentul sa trecem la urmatorul nivel al conectivitatii mobile, in vreme ce unele tari de abia pornesc pe calea 3G-ului? Romania este deja pregatita pentru patrunderea tehnologiei WiMAX, prin numeroase lucrari ale infrastructurii, care vor continua speram noi neafectate de debandada de la fostul ANRCTI.

Revenind la noul HTC, acesta seamana destul de mult cu Touch HD, dar din pacate nici urma de lista de specificatii deocamdata. Va dati seama ce inciudati vor fi americanii din nou, dupa ce aflau saptamana aceasta ca nu vor pune mana pe un Touch HD prea curand, iar terminalul va cunoaste deja un upgrade de conectivitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×