Produse evoMAG.ro

HTC Touch Cruise si Touch Dual beneficiaza de update-uri Windows Mobile 6.1

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.430 ori
<b>HTC Touch Cruise si Touch Dual beneficiaza de update-uri Windows Mobile 6.1</b>HTC a lansat oficial upgrade-uri de firmware pentru smartphone-urile Touch Dual si Touch Cruise, aducandu-le la zi cu OS-ul Windows Mobile 6.1 Professional. Printre imbunatatirile pe care le ofera acest upgrade se numara threadurile pentru SMS-uri, un...

HTC a lansat oficial upgrade-uri de firmware pentru smartphone-urile Touch Dual si Touch Cruise, aducandu-le la zi cu OS-ul Windows Mobile 6.1 Professional.

Printre imbunatatirile pe care le ofera acest upgrade se numara threadurile pentru SMS-uri, un Internet Explorer mai performant, o viata a bateriei mai indelungata, toate acestea apreciate de catre actualii posesori ai acestor handseturi. HTC Touch Dual si Touch Cruise folosesc interfata specifica HTC, TouchFLO, care transforma Windows Mobile intr-un OS mai "prietenos" cu degetele utilizatorilor.

HTC Touch Dual

Pentru update-ul lui HTC Cruise accesati aceasta adresa, in vreme ce posesorii de HTC Touch Dual vor trebui sa foloseasca acest link. In aceste vremuri ale anunturilor saptamanale de noi terminale HTC, posesorii smartphone-urilor mai vechi se pot "amagi" cu acestea, dar ei pot de asemenea beneficia de o experienta de calitate via upgrade software.

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×