HTC Touch Diamond beneficiaza acum de harti europene prin TomTom 7.20

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.410 ori
<b>HTC Touch Diamond beneficiaza acum de harti europene prin TomTom 7.20</b>O2 Germania a lansat versiunea O2 Xda Diamond a lui HTC Touch Diamond, care soseste cu o surpriza: softul navigational TomTom Navigator 7, care nici macar nu a fost anuntat de catre producatorul sau. Mobilissimo va va prezenta saptamana viitoare un review...

O2 Germania a lansat versiunea O2 Xda Diamond a lui HTC Touch Diamond, care soseste cu o surpriza: softul navigational TomTom Navigator 7, care nici macar nu a fost anuntat de catre producatorul sau. Mobilissimo va va prezenta saptamana viitoare un review al lui HTC Touch Diamond si reteta ideala pentru a instala iGo 08 pe acesta:

Revenind la varianta O2 Xda Diamond, aceasta soseste cu cea mai noua versiune de TomTom Navigator destinata terminalelor Windows Mobile Professional. O2 ofera clientilor sai si harta gratuita a unui oras impreuna cu softul, dar nu veti putea cumpara si alte harti in afara de aceasta. Singura cale de a reusi sa descarcati noi continuturi este cumparand fie pachetul TomTom Harti ale Europei de Vest 7.20, fie TomTom Harti ale Europei de Est 7.20, care include si Romania.

Retineti faptul ca pretul pentru hartile Europei de Vest va fi de 63 de euro, in vreme ce pachetul est-european va fi al dumneavoastra pentru 38 de euro. Din pacate TomTom Navigator 7 nu poate fi cumparat separat inca, fiind oferit la pachet cu HTC Touch Diamond, in versiunea O2 Xda Diamond.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×