Imagini cu BlackBerry Javelin scapate pe Internet

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 916 ori

In vreme ce asteptam cu nerabdare vesti despre BlackBerry Bold sau Thunder, producatorul RIM pregateste si alte handseturi pentru fanii brandului canadian. Printre aceste telefoane se numara si BlackBerry Javelin, care ni se dezvaluie intr-o noua imagine:...

In vreme ce asteptam cu nerabdare vesti despre BlackBerry Bold sau Thunder, producatorul RIM pregateste si alte handseturi pentru fanii brandului canadian. Printre aceste telefoane se numara si BlackBerry Javelin, care ni se dezvaluie intr-o noua imagine:

BlackBerry Javelin

Cu aceasta ocazie aflam si specificatiile sale, care includ un procesor de 512 MHz, 256 MB de memorie flash, slot microSD si un dislay HVGA+ de 460 x 360 pixeli. In plus, printre dotarile terminalului se numara suportul pentru conectivitate Wi-Fi cu UMA si GPS, o camera de 3.2 megapixeli, dar din pacate nici urma de suport 3G.

Aflam si ca handsetul va fi disponibil "candva" in 2009, aceasta lansare intarziata fiind programata astfel pentru a nu face concurenta mult-asteptatelor BlackBerry Thunder sau Kickstart. Intre timp, am vazut handsetul BlackBerry Bold in mana unor vedete, paradoxal staruri care nu prea au multe lucruri in comun cu productivitatea si lucrul din mers.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×