HTC Touch Diamond, gata de lansare prin Sprint

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.975 ori
<b>HTC Touch Diamond, gata de lansare prin Sprint</b>Dupa ce aflam ca operatorul american AT&T se pregateste sa lanseze terminalul HTC Touch Pro peste Ocean, iata ca Sprint da un raspuns rivalilor, lansand (tarziu ce-i drept) telefonul HTC Touch Diamond. Va prezentam acest handset intr-o recenzie anterioara...

Dupa ce aflam ca operatorul american AT&T se pregateste sa lanseze terminalul HTC Touch Pro peste Ocean, iata ca Sprint da un raspuns rivalilor, lansand (tarziu ce-i drept) telefonul HTC Touch Diamond.

Va prezentam acest handset intr-o recenzie anterioara si trebuie sa aflati ca Diamond este prezent de o luna si in oferta Vodafone Romania gratuit, ca raspuns la lansarea lui iPhone 3G prin Orange. PC Magazine anunta ca Touch Diamond va fi disponibil in SUA prin Sprint din data de 14 septembrie, la un pret de 249.99 dolari impreuna cu un abonament pe 2 ani.

Au aparut deja plangeri in legatura cu varianta Sprint a acestui HTC, care va avea partea din spate a carcasei rosie. In vreme ce aceste framantari de ordin estetic au loc, privirile sunt atintite asupra celor de la Google si HTC, motivul purtand numele de "Dream", primul terminal Android. Asteptam de asemenea cu nerabdare o alta creatie HTC, Sony Ericsson XPERIA X1, care va sosi luna viitoare, daca nu vor exista amanari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×