iPhone Black (3G) gata de lansare, AT&T gata de un travaliu infernal

1.383 ori
<b>iPhone Black (3G) gata de lansare, AT&T gata de un travaliu infernal</b>Se pare ca toate fortele de la AT&T sunt gata de lansarea noului iPhone 3G, de vreme ce concediile nu sunt permise in urmatoarea luna. Iata ca avem un nou detaliu crucial despre felul in care va arata noul iPhone, de vreme ce acesta primeste numele de...

Se pare ca toate fortele de la AT&T sunt gata de lansarea noului iPhone 3G, de vreme ce concediile nu sunt permise in urmatoarea luna. Iata ca avem un nou detaliu crucial despre felul in care va arata noul iPhone, de vreme ce acesta primeste numele de "iPhone Black" pe site-ul AT&T.

Acest fapt confirma zvonurile precedente, care afirmau ca noul handset produs de Apple va include o carcasa glossy neagra de plastic, in locul celei de aluminiu a vechiului iPhone. Totusi, nu va mirati daca veti vedea totusi un terminal metalizat pe piata, cunoscuta fiind pasiunea Apple pentru schimbari de ultim moment. Intre timp, CEO-ul operatorului italian TIM, Luigi Licciardi a declarat pentru Electronics Weekly ca iPhone 3G va fi vandut in Italia incepand de luna viitoare.

Apple iPhone 3G

Astfel, decizia operatorului se muleaza perfect pe supozitia ca iPhone va fi lansat in SUA in data discursului lui Steve Jobs (9 iunie). De asemenea, totul se leaga si mai bine daca luam in calcul faptul ca angajatii AT&T, operatorul care va vinde iPhone 3G in SUA, nu au voie sa isi ia concediu in perioada 15 iunie- 12 iulie, pentru a permite o mai buna operativitate a companiei. In alta ordine de idei, prima varianta de iPhone va fi lansata in locatii exotice, cum ar fi Singapore, India, Filipine si Australia, prin intermediul celor de la SingTel, Bharti Airtel, Globe si Optus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×