HTC Touch Diamond ruleaza Android 0.8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.454 ori
<b>HTC Touch Diamond ruleaza Android 0.8 (Video)</b>Dupa ce va aratam metoda ideala de a rula Android/Linux pe un HTC Touch Diamond si terminalul Kaiser, iata ca am descoperit si o prezentare video a lui Android, functional pe HTC Touch Diamond: Tastatura sa virtuala reprezinta un concept original, dar ea...

Dupa ce va aratam metoda ideala de a rula Android/Linux pe un HTC Touch Diamond si terminalul Kaiser, iata ca am descoperit si o prezentare video a lui Android, functional pe HTC Touch Diamond:

Tastatura sa virtuala reprezinta un concept original, dar ea va putea fi accesata doar cu ajutorul unui stylus, fiind "ascunsa" in partea superioara a ecranului. Observam cum utilizatorul lui Diamond scrie cu ajutorul stylusului si cum el deseneaza, cam imprecis ce-i drept. Cautarea Google este de asemenea testata, dar observam si prezenta unor erori, cum ar fi innegrirea brusca a ecranului.

In plus, erau momente cand tastatura virtuala QWERTY disparea si flickarea in partea de sus a ecranului, devenind deranjanta. In orice caz, admiram developerii comunitatii xda-developers, experti in tot ce priveste software-ul destinat terminalelor HTC. Acum ramane doar sa vedem Android pe iPhone, desi o astfel de portare este cu siguranta mai grea, avand in vedere ca atat G1, cat si Touch Diamond sunt fabricate de HTC, fapt ce a avantajat portarea OS-ului pe Diamond.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×