HTC Touch Diamond ruleaza Android 0.8 (Video)

1.509 ori
<b>HTC Touch Diamond ruleaza Android 0.8 (Video)</b>Dupa ce va aratam metoda ideala de a rula Android/Linux pe un HTC Touch Diamond si terminalul Kaiser, iata ca am descoperit si o prezentare video a lui Android, functional pe HTC Touch Diamond: Tastatura sa virtuala reprezinta un concept original, dar ea...

Dupa ce va aratam metoda ideala de a rula Android/Linux pe un HTC Touch Diamond si terminalul Kaiser, iata ca am descoperit si o prezentare video a lui Android, functional pe HTC Touch Diamond:

Tastatura sa virtuala reprezinta un concept original, dar ea va putea fi accesata doar cu ajutorul unui stylus, fiind "ascunsa" in partea superioara a ecranului. Observam cum utilizatorul lui Diamond scrie cu ajutorul stylusului si cum el deseneaza, cam imprecis ce-i drept. Cautarea Google este de asemenea testata, dar observam si prezenta unor erori, cum ar fi innegrirea brusca a ecranului.

In plus, erau momente cand tastatura virtuala QWERTY disparea si flickarea in partea de sus a ecranului, devenind deranjanta. In orice caz, admiram developerii comunitatii xda-developers, experti in tot ce priveste software-ul destinat terminalelor HTC. Acum ramane doar sa vedem Android pe iPhone, desi o astfel de portare este cu siguranta mai grea, avand in vedere ca atat G1, cat si Touch Diamond sunt fabricate de HTC, fapt ce a avantajat portarea OS-ului pe Diamond.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×