HTC Touch Diamond2, analizat in premiera de utilizatori romani

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.469 ori
<b>HTC Touch Diamond2, analizat in premiera de utilizatori romani</b>Iata ca fanii HTC de pe forumul htc-club.ro au reusit sa puna mana pe un HTC Touch Diamond2, dupa cautari indelungate, iar utilizatorul Lau a facut chiar o recenzie destul de complexa mult-asteptatului smartphone. Aflam ca Lau si-a cumparat un astfel de...

Iata ca fanii HTC de pe forumul htc-club.ro au reusit sa puna mana pe un HTC Touch Diamond2, dupa cautari indelungate, iar utilizatorul Lau a facut chiar o recenzie destul de complexa mult-asteptatului smartphone.

Aflam ca Lau si-a cumparat un astfel de terminal cu cateva zile in urma si se declara uluit de functiile sale, dar si dezamagit de neseriozitatea magazinelor si furnizorilor. Se pare ca avem de-a face cu un handset mai masculin decat Diamond, fara atat de multe artificii, la capitolul design. Din pacate, amprentele sunt in continuare o problema, dar trecand la Lau(de), aflam ca punctul forte al lui Touch Diamond2 este ecranul de 3.2 inchi, foarte sensibil si precis la atingerea utilizatorului.

Stylusul nu va fi necesar, in majoritatea cazurilor si nici macar barele de scroll, ceea ce reprezinta un mare plus. Interfata este in continuare TouchFLO 3D, dar una upgradata, care raspunde excelent la comenzi. Calendarul este placut si intuitiv, usor de utilizat, iar camera de 5 megapixeli impresioneaza placut, prin calitatea pozelor si timpul scurt pe care il ia focalizarea. Puteti chiar alege manual punctul de focalizare, atingand ecranul cu degetul.

Totusi, lumina slaba ii va pune probleme camerei, iar revenind la capitolul laude, aflam ca bateria lui Diamond2 este impresionanta, cel putin fata de cea a lui Diamond: utilizatorul a butonat intensiv noul handset timp de 2 zile si a si vorbit 30 de minute la acesta, plus ca terminalul nu s-a incins. Va lasam sa cititi recenzia completa a lui Lau aici, si va invitam sa aruncati o privire asupra primului spot TV britanic al unui terminal HTC.
 
[Via: HTC-Club.ro]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×