HTC Touch Diamond2 va fi lansat in Taiwan catre finalul lui aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.789 ori
<b>HTC Touch Diamond2 va fi lansat in Taiwan catre finalul lui aprilie</b>HTC a anuntat de curand ca pregateste lansarea noului Touch Diamond in tara sa natala, Taiwan, smartphone-ul urmand sa soseasca in magazine catre finalul lunii aprilie. Touch Diamond2 incorporeaza un procesor Qualcomm de 528 MHz, 512 MB ROM si 288 MB RAM,...

HTC a anuntat de curand ca pregateste lansarea noului Touch Diamond in tara sa natala, Taiwan, smartphone-ul urmand sa soseasca in magazine catre finalul lunii aprilie.

Touch Diamond2 incorporeaza un procesor Qualcomm de 528 MHz, 512 MB ROM si 288 MB RAM, iar OS-ul rulat este Windows Mobile 6.1 Professional, cu posibilitatea de a face upgrade la versiunea 6.5. Noul Diamond vine si cu un ecran VGA cu diagonala de 3.2 inchi si rezolutie inalta, incorporat intr-o carcasa groasa de doar 13.7 mm.

Smartphone-ul est dotat cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus si va sosi pe rafturile magazinelor taiwaneze la pretul de 647 de dolari. Banuim ca in luna mai, cel tarziu iunie vom vedea terminalul poposind si in Romania, gata de a multumi publicul avid de produse HTC.

[Via: Digitimes.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×