Visa lanseaza servicii de plata pe mobil NFC

1.437 ori
<b>Visa lanseaza servicii de plata pe mobil NFC</b>Visa tocmai a lansat primul sau serviciu de plati cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul tehnologiei NFC (Near Field Communications). Serviciul este disponibil in Malaezia si permite utilizatorilor sa plateasca pentru produse de tot felul pur si...

Visa tocmai a lansat primul sau serviciu de plati cu ajutorul telefonului mobil prin intermediul tehnologiei NFC (Near Field Communications). Serviciul este disponibil in Malaezia si permite utilizatorilor sa plateasca pentru produse de tot felul pur si simplu prin trecerea handsetului Nokia 6212 deasupra unui reader special.

Pe langa Nokia, mai colaboreaza cu Visa si operatorul mobil Maxis si Maybanck. Pentru a avea acces la acest serviciu, utilizatorii pot descarca detaliile Visa payWave direct pe telefonul mobil si trebuie sa aflati ca la ora actuala peste 1800 de magazine accepta acest tip de plata in Malaezia. Utilizatorii pot folosi serviciul si atunci cand platesc transportul in comun, la o bariera auto sau in parcari.

Atat Visa, cat si MasterCard implementeaza tot mai multe solutii de acest gen si serviciile asociate lor. In cadrul showului Mobile World Congress, Visa a prezentat transferul dintre conturi, efectuat fie de pe un handset pe altul, fie online catre un telefon, notificari in legatura cu activitatea inregistrata pe un card si plati pentru diferite produse.

[Via: Pcworld.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×