HTC Touch HD Dual, cel mai nou terminal WP 7?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.541 ori
<b>HTC Touch HD Dual, cel mai nou terminal WP 7?</b>Multi au crezut ca handsetul din imaginea de mai jos este cel mai nou smartphone HTC dotat cu Windows Phone 7, eventual mult-asteptatul HTC HD3. Nu ii putem invinui, deoarece terminalul pare promitator, mai ales daca am fi reusit sa il vedem si de sus, nu...

Multi au crezut ca handsetul din imaginea de mai jos este cel mai nou smartphone HTC dotat cu Windows Phone 7, eventual mult-asteptatul HTC HD3. Nu ii putem invinui, deoarece terminalul pare promitator, mai ales daca am fi reusit sa il vedem si de sus, nu doar din lateral... Din pacate acest model este doar un concept.

Creatie a lui Antoine Brieux, designer cunoscut pentru smartphone-urile sale aratoase, acest telefon poarta numele de HTC HDD (HTC Touch HD Dual) si vine cu WP 7 la bord, plus suport multi OS. Intre timp va reamintim ca numele oficial al lui HTC HD3 s-a schimbat in HD7, posibil din cauza faptului ca va rula noul OS mobil de la Microsoft.

Revenind la conceptul din imagine, presupunem ca el vine cu un proiector incorporat sau o camera de cel putin 8 megapixeli, pentru a explica grosimea sa deosebita. Ce parere aveti?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×