Intel "inghite" un producator de chipuri pentru iPhone, Infineon

Autor:  | Publicat în:  Intel 998 ori
<b>Intel "inghite" un producator de chipuri pentru iPhone, Infineon</b>Infineon este un nume important pentru Apple, care apeleaza la aceasta companie pentru productia de chipuri baseband vitale pentru modelele iPhone. Iata ca acum sectiunea mobila a celor de la Infineon face parte din Intel, printr-o tranzactie efectuata cu...

Infineon este un nume important pentru Apple, care apeleaza la aceasta companie pentru productia de chipuri baseband vitale pentru modelele iPhone. Iata ca acum sectiunea mobila a celor de la Infineon face parte din Intel, printr-o tranzactie efectuata cu cateva saptamani in urma.

Intel linisteste autoritatile antitrust afirmand ca nu doreste monopolizarea producatorilor de chipuri si ca firma achizitionata va suporta in continuare terminalele bazate pe platforme ARM. Mutarea a costat in jur de 1.4 miliarde de dolari, iar Intel o motiveaza drept o modalitate de a accelera dezvoltarea tehnologiei 4G LTE si a accesoriilor necesare functionarii sale.

Trebuie mentionat faptul ca firma producatoare de procesoare Core se concentreaza si pe standardul WiMAX 4G, dar va trebui la un moment sa faca alegerea intre acesta si LTE. Tranzactia ce implica Infineon va fi finalizata in primul triemstru al anului viitor.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×