HTC Touch HD isi rezolva probleme cu codecurile video

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.709 ori
<b>HTC Touch HD isi rezolva probleme cu codecurile video</b>In ciuda faptului ca super-telefonul HTC Touch HD ofera cel mai bun playback video dintre toate terminalele mobile aparute pe piata in ultimele luni, utilizatorii sai s-au plans de tot soiul de probleme ale playbackului, cauzate in special de codecuri....

In ciuda faptului ca super-telefonul HTC Touch HD ofera cel mai bun playback video dintre toate terminalele mobile aparute pe piata in ultimele luni, utilizatorii sai s-au plans de tot soiul de probleme ale playbackului, cauzate in special de codecuri.

Inca o data developerii de la xda-developers ne sar in ajutor, oferind publicului aplicatia Projection, un software care va face decodarea video pentru Touch HD o banalitate. Aplicatia este compatibila Windows si va recoda in cativa pasi simpli fisierul dumneavoastra video, care va fi disponibil in formatul ideal pentru Touch HD.

Software-ul este inca in faza de dezvoltare, deci mai exista buguri care trebuie corectate, dar feedbackul publicului este pozitiv pana acum, iar Projection este o initiativa promitatoare. Ii puteti urmari evolutia la aceasta adresa, daca sunteti posesori de HTC Touch HD nerabdatori sa profite de functiile sale video.

Sursa: Wmpoweruser.com

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×