HTC Touch HD isi rezolva probleme cu codecurile video

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.718 ori
<b>HTC Touch HD isi rezolva probleme cu codecurile video</b>In ciuda faptului ca super-telefonul HTC Touch HD ofera cel mai bun playback video dintre toate terminalele mobile aparute pe piata in ultimele luni, utilizatorii sai s-au plans de tot soiul de probleme ale playbackului, cauzate in special de codecuri....

In ciuda faptului ca super-telefonul HTC Touch HD ofera cel mai bun playback video dintre toate terminalele mobile aparute pe piata in ultimele luni, utilizatorii sai s-au plans de tot soiul de probleme ale playbackului, cauzate in special de codecuri.

Inca o data developerii de la xda-developers ne sar in ajutor, oferind publicului aplicatia Projection, un software care va face decodarea video pentru Touch HD o banalitate. Aplicatia este compatibila Windows si va recoda in cativa pasi simpli fisierul dumneavoastra video, care va fi disponibil in formatul ideal pentru Touch HD.

Software-ul este inca in faza de dezvoltare, deci mai exista buguri care trebuie corectate, dar feedbackul publicului este pozitiv pana acum, iar Projection este o initiativa promitatoare. Ii puteti urmari evolutia la aceasta adresa, daca sunteti posesori de HTC Touch HD nerabdatori sa profite de functiile sale video.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×