Deblocarea software a lui iPhone 3G revizuita, mai mult decat beta

1.765 ori
<b>Deblocarea software a lui iPhone 3G revizuita, mai mult decat beta</b>Cei de la iPhone Dev Team incep anul cu o versiune revizuita a software-ului pentru deblocarea lui iPhone 3G, aflat inca in varianta beta. Noua varianta este cea 0.9.4, iar daca ati avut probleme cu primul beta, atunci ele nu vor mai fi prezente in...

Cei de la iPhone Dev Team incep anul cu o versiune revizuita a software-ului pentru deblocarea lui iPhone 3G, aflat inca in varianta beta. Noua varianta este cea 0.9.4, iar daca ati avut probleme cu primul beta, atunci ele nu vor mai fi prezente in aceasta versiune.

Solutia pentru deblocarea lui iPhone 3G functioneaza doar pe telefoanele Apple care au beneficiat de update-ul de firmware 2.2. Conform celor de la iPhone Dev Team, aplicatia este un "mic daemon", care porneste de indata ce iPhone 3G booteaza si nu deranjeaza utilizatorul in timpul functionarii telefonului.

Nu exista o interfata a softului, iar acest deja faimos "yellowsn0w" are o problema cu SIM-urile ce folosesc meniuri STK (SIM Toolkit) pentru aplicatii. yellowsn0w poate fi instalat prin intermediul lui Cydia, acesta permitand si dezisntalarea solutiei pentru deblocarea lui iPhone 3G. Evident, incheiem cu mentiunea ca veti putea folosi acest soft pe propria raspundere, riscand sa pierdeti datele de pe iPhone, daca nu faceti un backup.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×