HTC Touch HD primeste un upgrade de ROM

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.386 ori
<b>HTC Touch HD primeste un upgrade de ROM</b>HTC Touch HD a beneficiat recent de un upgrade al ROM-ului sau, disponibil utilizatorilor pentru download, in varianta europeana. Update-ul este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, italiana, olandeza, franceza, finlandeza, portugheza, daneza,...

HTC Touch HD a beneficiat recent de un upgrade al ROM-ului sau, disponibil utilizatorilor pentru download, in varianta europeana. Update-ul este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, italiana, olandeza, franceza, finlandeza, portugheza, daneza, norvegiana si suedeza.

Printre imbunatatirile pe care le aduce noul ROM se numara o updatare a bazei de date Connection Setup, imbunatatirea conexiunilor utilizate pentru apelarea de urgenta in vreme ce telefonul e setat pe modul "zbor cu avionul" si o crestere a vitezei de updatare a pozitiei GPS. A fost corectat si un bug al interfatei TouchFLO 3D care facea ca un element al UI-ului sa nu fie afisat corect, iar in cele din urma aflam ca au fost rezolvate si problemele cu browsingul multiplu.

Inainte de a instala noul ROM, va trebui sa verificati daca upgrade-ul de software va aduce o versiune mai noua a softului decat cea pe care o folositi deja. Pentru a verifica acest lucru accesati Start>Settings>System>Device Information>Version si notati versiunea ROM-ului, procesorului si Radio. Retineti faptul ca un astfel de upgrade va sterge toate datele din memoria telefonului dumneavoastra si ca downgrade-ul nu este posibil.

Mai multe detalii aici.

[Via: Htc.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×