HTC Touch HD primeste un upgrade de ROM

2.415 ori
<b>HTC Touch HD primeste un upgrade de ROM</b>HTC Touch HD a beneficiat recent de un upgrade al ROM-ului sau, disponibil utilizatorilor pentru download, in varianta europeana. Update-ul este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, italiana, olandeza, franceza, finlandeza, portugheza, daneza,...

HTC Touch HD a beneficiat recent de un upgrade al ROM-ului sau, disponibil utilizatorilor pentru download, in varianta europeana. Update-ul este disponibil in urmatoarele limbi: engleza, italiana, olandeza, franceza, finlandeza, portugheza, daneza, norvegiana si suedeza.

Printre imbunatatirile pe care le aduce noul ROM se numara o updatare a bazei de date Connection Setup, imbunatatirea conexiunilor utilizate pentru apelarea de urgenta in vreme ce telefonul e setat pe modul "zbor cu avionul" si o crestere a vitezei de updatare a pozitiei GPS. A fost corectat si un bug al interfatei TouchFLO 3D care facea ca un element al UI-ului sa nu fie afisat corect, iar in cele din urma aflam ca au fost rezolvate si problemele cu browsingul multiplu.

Inainte de a instala noul ROM, va trebui sa verificati daca upgrade-ul de software va aduce o versiune mai noua a softului decat cea pe care o folositi deja. Pentru a verifica acest lucru accesati Start>Settings>System>Device Information>Version si notati versiunea ROM-ului, procesorului si Radio. Retineti faptul ca un astfel de upgrade va sterge toate datele din memoria telefonului dumneavoastra si ca downgrade-ul nu este posibil.

Mai multe detalii aici.

[Via: Htc.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×