iPhone 3 va suporta inregistrare si editare video

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.024 ori
<b>iPhone 3 va suporta inregistrare si editare video</b>Seria de zvonuri legate de noul iPhone, care va fi lansat in aceasta vara continua, astfel ca dupa ce am aflat ca terminalul va incorpora o camera de 3.2 megapixeli si transmitator FM, vestea zilei este ca handsetul va suporta inregistrare video nativa si...

Seria de zvonuri legate de noul iPhone, care va fi lansat in aceasta vara continua, astfel ca dupa ce am aflat ca terminalul va incorpora o camera de 3.2 megapixeli si transmitator FM, vestea zilei este ca handsetul va suporta inregistrare video nativa si va include si functie de editare video.

Aceste functii vor fi incluse si pe iPod Touch, iar imaginea de mai jos este de fapt o captura din interfata aplicatiei de editare video, surprinsa in timpul testarii lui iPhone OS 3.0 beta. Printre noutatile pe care le aduce iPhone 3 se mai numara si o busola digitala, o camera cu autofocus si control vocal.

iPhone 3 va inregistra video

Au existat si voci care afirma ca noul iPhone va suporta captura video HD, sau ca va include o tastatura fizica QWERTY, dar aceste dotari sunt foarte putin probabile, cel putin in cazul versiunii 2009 a terminalului.

[Via: Gsmdome.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×