HTC Touch Pro3 va sosi pe piata europeana in trimestrul 3 2010?

1.411 ori
<b>HTC Touch Pro3 va sosi pe piata europeana in trimestrul 3 2010?</b>In vreme ce OS-ul Windows Phone 7 va debuta catre finalul anului, zvonurile afirma ca terminalul HTC Touch Pro3 va debuta in Europa in cel de-al treilea trimestru al anului. Conform unui post de pe XDA Developers, handsetul ar putea sosi pe piata...

In vreme ce OS-ul Windows Phone 7 va debuta catre finalul anului, zvonurile afirma ca terminalul HTC Touch Pro3 va debuta in Europa in cel de-al treilea trimestru al anului. Conform unui post de pe XDA Developers, handsetul ar putea sosi pe piata europeana ruland Windows Mobile 6.5, deoarece e posibil ca WP7 sa nu fi debutat la momentul lansarii sale.

Unul dintre utilizatorii forumului XDA cunoaste distribuitorul principal de terminale HTC in Europa si a aflat de la aceasta ca prima transa de terminale Touch Pro3 va sosi in vara, ele urmand sa fie vandute la cateva luni dupa. Acelasi membru XDA afirma ca telefonul va fi mai mic si mai subtire decat precedentele modele Touch Pro.

Desi nu va rula Windows Phone 7, e posibil ca smartphone-ul sa beneficieze de noua platforma sub forma de upgrde, catre finalul anului. Exista sansa ca acest telefon sa fie cel pe care il vazusem pe lista de modele HTC scapate pe web cu cateva luni in urma, sub numele de HTC Tera. Acesta este un slider QWERTY cu un display rezistiv WQVGA de 3 inchi, pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×