Telefonul Celsius Tourbillon, un gadget de lux ce include componente mecanice

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.321 ori
<b>Telefonul Celsius Tourbillon, un gadget de lux ce include componente mecanice</b>Daca aveti de cheltuit in jur de 300.000 de dolari, atunci va va interesa acest original hibrid intre un telefon mobil si un ceas mecanic. Pe numele sau Celsius Tourbillon, handsetul combina componentele mecanice cu cele electronice si are si functiile...

Daca aveti de cheltuit in jur de 300.000 de dolari, atunci va va interesa acest original hibrid intre un telefon mobil si un ceas mecanic. Pe numele sau Celsius Tourbillon, handsetul combina componentele mecanice cu cele electronice si are si functiile unui ceas.

Numele complet al acestui telefon-ceas de lux este Celsius X VI II Micro-Mechanical Remontage Papillon Tourbillon, iar handsetul costa 275.000 de dolari. Terminalul a fost creat de catre casa franceza de design Celsius X VI II si incorporeaza 547 componente mecanice finisate manual. Atunci cand deschideti acest telefon, va fi activat mecanismul sau interior, care va "intoarce" ceasul, dupa cum se spunea pe vremuri.

Nu e clar la acest moment care e lista completa de dotari a handsetului, dar stim ca Tourbillon e capabil de apeluri telefonice si ca el va fi prezentat oficial saptamana viitoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×