Streaming live de pe un terminal Symbian: Qik versus Flixwagon

Autor:  | Publicat în:  Software 1.370 ori
<b>Streaming live de pe un terminal Symbian: Qik versus Flixwagon</b>Cei de la Allaboutsymbian au facut o comparatie intre cele mai bune servicii de streaming live, Flixwagon si Qik , despre care va informam cu ceva timp in urma. De mentionat este faptul ca ambele aplicatii/servicii isi indeplinesc scopul cu succes,...

Cei de la Allaboutsymbian au facut o comparatie intre cele mai bune servicii de streaming live, Flixwagon si Qik , despre care va informam cu ceva timp in urma.

De mentionat este faptul ca ambele aplicatii/servicii isi indeplinesc scopul cu succes, oferind utilizatorului sansa de a face streaming video live de pe handsetul sau pe Internet. Experienta este una aproape real time si beneficiem de o arhiva a clipurilor, dupa ce terminam streamingul. Avantajul lui Flixwagon este ca acesta este mult mai usor de setat si utilizat, folosind o aplicatie mai logica.

Totusi, Qick dispune de mai multe optiuni pentru a va reposta clipul video pe numeroase site-uri, plus ca are atuul foarte important ca permite utilizatorilor sa descarce clipurile pe PC. Daca este sa ne luam dupa redactorul Allaboutsymbian, castigatorul ar fi Qick, dar la mica distanta de Flixwagon. Ambele servicii sunt complet gratuite si veti putea decide care dintre ele este mai bun printr-o analiza personala a fiecaruia, caci, la urma urmei conteaza cat de usor va este sa utilizati un anumit serviciu si nu doar popularitatea sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×