HTC Touch2, primul Windows® phone, vine pe 20 octombrie!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.528 ori
<b>HTC Touch2, primul Windows® phone, vine pe 20 octombrie!</b>Se apropie ziua indicata in comunicatul de presa al Microsoft, 20 octombrie! Va reamintesc ca in data de 7, cand acest comunicat a fot emis, s-au dezvaluit prin vocea CEO-ului Microsoft Steve Balmer, o lista intreaga de telefoane Windows Mobile 6.5, cara...

Se apropie ziua indicata in comunicatul de presa al Microsoft, 20 octombrie! Va reamintesc ca in data de 7, cand acest comunicat a fot emis, s-au dezvaluit prin vocea CEO-ului Microsoft, Steve Balmer, o lista intreaga de telefoane Windows Mobile 6.5, cara urmau a fi lansate, printre ele si cele destinate pietei autohtone! Dar iata un extras din comunicatul amintit:

   " Microsoft, în parteneriat cu Orange, Vodafone și Cosmote va lansa local telefoane din gama Windows ® phone pe 20 octombrie 2009, oferind consumatorilor în următoarele săptămâni:

   - HTC: Diamond 2, Touch Pro 2, Touch 2, HD2
   - Samsung Omnia 2
   - LG: GM750
   - Toshiba: TG01"

Intrucat se cunoaste ca unele din aceste terminale sunt deja pe rafturile operatorilor din Romania, cum ar fi Toshiba TG01, HTC Diamond 2, Touch Pro 2 sau LG GM750, totodata cunoscand si faptul ca HD2 se va lansa in noiembrie, a fost simplu sa ghicim ca primul telefon care va veni cu platforma Windows Mobile 6.5 rebotezata in Windows® phone, va fi HTC Touch2! (imaginea de mai jos)

Touch2 vine cu un procesor Qualcomm de 528 MHz, memorie de 512 MB ROM si 256 MB RAM, display touch de 2.8-inch, GPS, WiFi, Bluetooth, jack audio standard de 3.5 mm, dar si cu alte specificatii interesante, pe care le puteti afla de pe pagina producatorului.

Fiind vorba totusi de un eveniment Microsoft, trebuie sa amintesc 2 din aplicatiile care fac ca terminalele ce vin cu noul OS al celor din Redmond, sa devina mai folositoare, mai bune! Este vorba de MyPhone si Windows Marketplace.

MyPhone este defapt o unealta prin care utilizatorii pot sa-si salveze diferite date din telefon (contacte, taskuri, imagini, video, documente, etc), pentru a putea fi recuperate ulterior pe un alt terminal, sau pentru a le edita online, ori pur si simplu pentru a le arhiva. Cea de-a doua aplicatie, Windows Marketplace, ofera posibilitatea doritorilor sa-si personalizeze telefonul din punct de vedere sofware, descarcand diferite aplicatii si jocuri. Singura necunoscuta e pretul, dar sunt sperante pentru un pret deosebit, fiind vorba totusi de un eveniment unic.

Deci marti 20 octombrie vom asista la un eveniment remarcabil, cu toate acestea, personal, astept cu sufletul la gura luna noiembrie, cand vine regele: HTC HD2 :)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×