LG GW300, succesorul lui KS360, disponibil in Romania

Autor:  | Publicat în:  LG 5.093 ori
<b>LG GW300, succesorul lui KS360, disponibil in Romania</b>LG Electronics tocmai a anuntat lansarea in Romania a noului handset LG GW300, un terminal destinat pasionatilor de social networking si considerat urmasul lui LG KS360. Telefonul este disponibil in doua variante de culoare: albastru si argintiu, prin...

LG Electronics tocmai a anuntat lansarea in Romania a noului handset LG GW300, un terminal destinat pasionatilor de social networking si considerat urmasul lui LG KS360. Telefonul este disponibil in doua variante de culoare: albastru si argintiu, prin intermediul operatorului Orange, care vinde terminalul la pretul de 79 euro cu abonament Pantera 12 pe 24 de luni.

LG GW300 incorporeaza o tastatura full QWERTY, un ecran orizontal cu diagonala de 2.4 inchi si o tasta navigationala cu 5 directii, care face utilizarea terminalului mai usoara. Avem de-a face cu un telefon axat pe functiile  de mesagerie si social networking si trebuie mentionat faptul ca mesajele text afisate pe noul LG vor fi dispuse pe thread-uri, pentru o organizare mai buna.

GW300 vine si cu LiveSqure, aplicatie care permite utilizatorului sa isi personalizeze contactele preferate, folosind iconite de tip "avatar". Astfel, la fiecare SMS primit, veti vizualiza imaginea asociata respectivului contact. Printre dotarile acestui terminal se mai numara o conexiune Bluetooth, memorie externa de pana la 4 GB, radio FM si un jack pentru casti de 3.5 mm.

De asemenea, LG GW300 incorporeaza o camera de 2 megapixeli, cu zoom digital de 4x, plus Java 2.0, player MP3 si codec video MPEG4.

LG GW300, impreuna cu casti

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×