HTC TyTN II poposeste in Europa

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.428 ori
<b>HTC TyTN II poposeste in Europa</b>HTC a anuntat astazi ca modelul TyTN II, cunoscut si sub numele de Kaiser, Tilt sau 8925 va fi disponibil in Europa, din luna septembrie, prin intermediul Orange, respectiv T-Mobile in octombrie. Telefonul in sine nu s-a schimbat deloc, incluzand inca...

HTC a anuntat astazi ca modelul TyTN II, cunoscut si sub numele de Kaiser, Tilt sau 8925 va fi disponibil in Europa, din luna septembrie, prin intermediul Orange, respectiv T-Mobile in octombrie.

Telefonul in sine nu s-a schimbat deloc, incluzand inca tastatura slide-out, WiFi, GPS, HSDPA, Bluetooth si multe altele. Terminalul branduit Orange va suporta feature-ul one click access, care va usura accesarea aplicatiilor. De asemenea veti putea achizitiona un TyTN II direct de la reprezentantele HTC, desi nu cunoastem inca data la care aceasta lansare directa va avea loc.

HTC TyTN II permite utilizatorilor sa fie conectati oriunde s-ar afla la retele tri-band UMTS si quad-band EDGE. De asemenea handsetul suporta conexiuni Internet la super viteze, datorita tehnologiei 3.5G, HSDPA, de 9 ori mari rapida decat 3G. De mentionat este faptul ca telefonul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6, incluzand si suita de aplicatii Office Mobile, ideala pentru oamenii de afaceri, dar si un scanner al cartilor de vizita si un sistem de navigatie GPS TomTom Navigator 6.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×