100.000 de dolari pentru softul care deblocheaza iPhone

1.420 ori
<b>100.000 de dolari pentru softul care deblocheaza iPhone</b>Creatorii softului care deblocheaza celebrul Apple iPhone ar putea fi cu 100.000 de dolari mai bogati, daca cedeaza dreptul asupra aplicatiei, distribuind-o gratuit pe Internet. Se presupune deja o data de lansare a softului, astazi, la ora 12.00 am, dar...

Creatorii softului care deblocheaza celebrul Apple iPhone ar putea fi cu 100.000 de dolari mai bogati, daca cedeaza dreptul asupra aplicatiei, distribuind-o gratuit pe Internet.

Se presupune deja o data de lansare a softului, astazi, la ora 12.00 am, dar intr-o zona cu fus orar nespecificat. Nu cunoastem inca generoasa companie sau persoana care s-a oferit sa plateasca, avand la dispozitie doar o adresa de email, postata pentru a stabili detaliile tranzactiei. Iata ca acum este ocazia celor de la UniquePhones si iPhoneSIMfree sa obtina profit, evitand problemele legale generate de Apple si AT&T.

Evident, oricine poate sa lanseze un site Blogspot anuntand tot felul de oferte mincinoase, deci nu putem baga in foc ca nu avem de-a face cu o farsa. Totusi, acest anunt demonstreaza cresterea cererii pentru softul care deblocheaza iPhone, in vederea lansarii sale pentru publicul larg. Sa speram ca vom vedea o astfel de lansare, in conditiile in care numerosi utilizatori ai terminalului de la Apple doresc sa isi foloseasca handsetul in alte retele decat costisitoarea AT&T.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×