LG lanseaza terminalul Cyon, editia "Crystal"

Autor:  | Publicat în:  LG 1.691 ori
<b>LG lanseaza terminalul Cyon, editia "Crystal"</b>De obicei nu suntem impresionati de terminalele modificate pentru a sa potrivi gustului unor fani, dar privind acest LG, "Crystal Edition", trebuie sa recunoastem ca telefonul arata destul de bine. Designerul Robert Ryan este autorul lui SV300S/LV3000S...

De obicei nu suntem impresionati de terminalele modificate pentru a sa potrivi gustului unor fani, dar privind acest LG, "Crystal Edition", trebuie sa recunoastem ca telefonul arata destul de bine.

Designerul Robert Ryan este autorul lui SV300S/LV3000S (in functie de operator), terminal cunoscut si drept "Crystal Edition" si purtand brandingul Cyon. Noul handset include o tema florala si o serie de cristale, fara a intra in randul acelor telefoane supraincarcate cu bijuterii. Nu avem la dispozitie o lista de specificatii tehnice, dar stim ca telefonul este dotat cu un display de 2.2 inch, taste externe, si un keypad de dimensiuni mari.

LG Cyon Crystal Edition este acum disponibil in Coreea la pretul de 425 de dolari si banuim ca terminalul este strict o lansare asiatica. Daca acest LG va poposi si in Europa, el va deveni cu siguranta preferatul doamnelor si al domnisoarelor, incadrandu-se perfect in categoria handseturilor "fashion", in ciuda marimii keypadului sau. Abordarea motivului floral ne aminteste de seria L'Amour de la Nokia, de asemenea destinata unui public feminin cu venituri peste medie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×