Un potenţial LG V30 apare în GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 şi scoruri ridicate

994 ori
<b>Un potenţial LG V30 apare în GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 şi scoruri ridicate</b>LG V30 este unul dintre cele mai aşteptate telefoane din colecţia de toamnă, pentru a vedea cum plusează LG faţă de G6 care nu şi-a arătat potenţialul maxim la procesor. După cum ştiţi venea doar cu CPU Snapdragon 821, deci încă aşteptăm un terminal cu..

LG V30 este unul dintre cele mai aşteptate telefoane din colecţia de toamnă, pentru a vedea cum plusează LG faţă de G6 care nu şi-a arătat potenţialul maxim la procesor. După cum ştiţi venea doar cu CPU Snapdragon 821, deci încă aşteptăm un terminal cu S835 de la LG. Acesta tocmai a scăpat în GeekBench şi pare a avea rezultate bune în teste.

LG V30 apare în GeekBench sub numele de cod LGE LG-H932PR şi vine cu procesor Snapdragon 835, tactat la 1.9 GHz. Scorurile obţinute sunt de 1899 puncte în sub testul single core şi 6350 în cel multi core. Ca o comparaţie, Galaxy S8 cel testat de noi atinge 1987 puncte în primul test şi 6679 în al doilea, deci cu puţin peste noul model LG.

Un potenţial LG V30 apare în GeekBench, cu procesor Snapdragon 835 şi scoruri ridicate

E vorba aici despre un phablet LG cu 4 GB RAM şi nu cu 6 GB, aşa cum aşteptam. Rulează Android 7.1.2, deşi existau voci care spuneau că ar sosi cu Android O, pentru că predecesorul LG V20 a realizat premiera lui Nougat. Am văzut recent şi huse ale acestui terminal, dezvăluind panoul din spate cu camerele duale în stil LG G6, doar că venind cu blitzul mutat lateral.

Aşteptăm o cameră wide angle şi una standard şi judecând după scăpări recente terminalul ar trebui să debuteze pe 31 august.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×