HTC U 11 primește un teaser video ce face aluzie la rama cu suport pentru gesturi touch; telefonul se lansează pe 16 mai!

1.852 ori
<b>HTC U 11 primește un teaser video ce face aluzie la rama cu suport pentru gesturi touch; telefonul se lansează pe 16 mai!</b>Taiwanezii de la HTC au toate șansele să dea lovitura cu următorul flagship numit U 11, terminal ce va fi anunțat oficial pe data de 16 mai în cadrul unui eveniment de presă. Acest nou handset va inaugura o tehnologie inedită, ceva ce nu am mai întâlnit

Următorul eveniment de presă pregătit de către taiwanezii de la HTC este cel asociat lansării lui U 11, noul flagship al companiei ce are toate șansele să cucerească publicul. Spunem asta pentru că handset-ul va oferi o caracteristică unică în universul smartphone și anume o ramă cu suport pentru interacțiune touch cu diverse shortcut-uri și funcții rapide (ex: fotografiere, control volum, interacțiune cu Google Asistant). 

Astăzi ni se prezintă un nou teaser video ce face aluzie la această dotare inedită a telefonului și vedem preț de câteva secunde și o parte din corpul telefonului ce pare a adopta un spate glossy similar celui văzut pe HTC U Ultra. Cuvântul 'squeeze' este repetat în numeroase rânduri și gestul de 'strângere' a telefonului va deveni principala modalitate de interacțiune cu anumite funcții utile.

Posibil ca de această dată și cei de la HTC să aducă un telefon al cărui panou frontal va fi caracterizat de margini înguste în jurul ecranului precum am văzut la LG și Samsung în cazul noilor modele flagship. Dotările lui HTC U 11 vor fi reprezentate de către un display QHD de 5.5 inch, de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 835 și de cei 4 GB RAM oferiți la bord.

Vom mai primi și o baterie de 4000 mAh aparent, o cameră frontală de 12 megapixeli, iar pe spate un senor de 16 mpx. Telefonul va fi disponibil pe negru, alb, albastru roșu și argintiu la un preț pe măsură aș spune, posibil în jurul cifrei de 800-900 euro. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×