Telefonul rusesc cu două ecrane, YotaPhone 3 primeşte un teaser, va fi disponibil la precomandă din vară

1.343 ori
<b> Telefonul rusesc cu două ecrane, YotaPhone 3 primeşte un teaser, va fi disponibil la precomandă din vară</b>Ideea unui succesor pentru smartphone-ul YotaPhone 2 părea a fi lăsată uitării ținând cont de faptul că au trecut 3 ani de la debutul acestui dispozitiv și nici o veste cu privire la o eventuală actualizare. Astăzi aflăm totuși că există un YotaPhone 3

Au trecut 3 ani de când a debutat telefonul rusesc cu două ecrane YotaPhone 2 şi nu ne aşteptam să mai vedem un succesor, sincer vorbind. Ei bine, azi apare perspectiva clară a unui YotaPhone 3, care a primit un teaser mai jos.

Yotaphone 3

Precomenzile pentru terminalul cu Android Nougat debutează la vară, iar produsul se află încă în faza de dezvoltare. Confirmarea existenţei sale a venit pe contul de Instagram al echipei care a lucrat la acest produs. Vedem în teaser un contur al viitorului smartphone, remarcând un design cu multe curbe şi un buton fizic pe una din laturi.

Ne aşteptăm să vedem ecrane mai mari la bord şi evident un upgrade de hardware faţă de modelul din 2014. Între timp YotaPhone 2 de abia ajunge la Android 6.0 Marshmallow prin intermediul unei actualizări. Vă reamintesc că modelele YotaPhone se remarcă prin faptul că au un ecran principal color şi unul grayscale E ink în spate, care afişează informaţiile vitale cu consum minim de energie.

În 2014 suna bine un YotaPhone 2 cu procesor Snapdragon 801 şi acum îmi imaginez că vom primi un Snapdragon 821 sau poate chiar 835. Preţul ar trebui să fie mare, ca şi la predecesori.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×