Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile de astăzi pe cale oficială în magazinele din țară

2.031 ori
<b>Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt disponibile de astăzi pe cale oficială în magazinele din țară</b>Astăzi 28 aprilie este ziua debutului comercial al smartphone-urilor Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ în magazinele de la noi, terminale ce se remarcă prin panourile aproape edge-to-edge pe care sud-coreenii le numesc Infinity Display. La noi în țară ele

Prin intermediul unui comunicat de presă, Samsung România anunță astăzi disponibilitatea pe plan local a smartphone-urilor Galaxy S8 și Galaxy S8+, terminale ce se remarcă printr-un pachet hardware de top și desigur prin design-ul arătos. Display-ul aproape edge-to-edge pe care Samsung îl numește Infinity Display este disponibil în variante de 5.8 și 6.2 inch în funcție de modelul ales și oferă o rezoluție de 2960 x 1440 pixeli.

Samsung Galaxy S8

Aflăm că la noi în țară aceste smartphone-uri sosesc pe cale oficială doar în culorile Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver, urmând ca pe viitor să vedem listate de către retaileri și modelele pe auriu (Maple Gold), respectiv albastru (Coral Blue). Vă reamintim că indiferent de varianta aleasă (S8 sau S8+), veți primi 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare flash și o cameră foto principală de 12 megapixeli.

Lista de dotări mai include și un scanner de iris, un slot microSD și o cameră frontală de 8 megapixeli cu autofocus. Noi am realizat recenzia lui Samsung Galaxy S8 și dacă vreți să aflați totul despre acest telefon o puteți face de aici. De asemenea, lista actualizată a prețurilor o găsiți în articolele dedicate Preț și Disponibilitate - Galaxy S8 / Galaxy S8+!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×