HTC U 11 va debuta în China cu Baidu DuerOS la bord; sistem de operare AI axat pe interacțiunea cu un asistent vocal

2.828 ori
<b>HTC U 11 va debuta în China cu Baidu DuerOS la bord; sistem de operare AI axat pe interacțiunea cu un asistent vocal</b>În vreme ce orele până la debutul lui HTC U 11 se scurg avem ocazia să mai aflăm ecva despre acest nou flagship al taiwanezilor ce va aduce o modalitate inedită de interacțiune cu anumite funcții. Ei bine, se pare că în China acest produs va fi livrat cu

Taiwanezii de la HTC se pregătesc temeinic pentru evenimentul de mâine desfășurat simultan în New York, Londra și Taipei, locații unde smartphone-ul U 11 va fi prezentat oficial. Între timp am descoperit că vânzarea produsului de față va începe chiar din data de 19 mai pe piața din Taiwan, iar acum aflăm ceva detalii extra despre versiunea chineză a noului flagship echipat cu procesor Snapdragon 835.

HTC U 11

Ei bine, după cum și posterul oficial de mai sus ne dezvăluie, se pare că HTC U 11 va sosi în China cu sistemul de operare Baidu DuerOS. Acest sistem de operare dezvoltat de către grupul chinez Baidu este unul AI ce pune accent pe interacțiunea vocală cu un asistent vocal. AI-ul dispune de o tehnologie de tip machine-learning ce îi permite să învețe comportamentul utilizatorului și astfel să devină mai inteligent cu timpul.

DuerOS

Nu este totuși sigur dacă pe HTC U 11 vom vedea adusă întreaga platformă software Baidu DuerOS sau doar asistentul vocal care poartă același nume și care cu siguranță aduce o doză de confuzie în ecuație. Detaliile complete le aflăm mâine și vă reamintim că HTC U 11 va oferi o metodă inedită de interacțiune cu anumite aplicații, metodă ce implică strângerea telefonului și activarea funcțiilor dorite.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×