OnePlus 5 apare listat în AnTuTu; vedem și o nouă randare a handset-ului cu procesor SD835

2.172 ori
<b>OnePlus 5 apare listat în AnTuTu; vedem și o nouă randare a handset-ului cu procesor SD835</b>După ce l-am văzut listat în cadrul GeekBench alături de câteva specificații, iată-l pe OnePlus 5 afișându-se și în baza de date AnTuTu alături de dotările sale hardware. De asemenea, avem parte și de o nouă randare a handset-ului ce ne prezintă un

Anterior l-am văzut pe OnePlus 5 listat în baza de date GeekBench alături de câteva dintre specificațiile sale hardware, iar astăzi este momentul în care handset-ul își face apariția și în AnTuTu. Sunt reconfirmate astfel dotările pe care le știam deja și alături de captura de ecran avem mai jos și o nouă randare a terminalului care aduce un design ceva mai diferit comparativ cu materialele văzute anterior pe web.

OnePlus 5

După cum puteți vedea, telefonul reprezentat aici aduce un panou frontal cu muchii laterale foarte înguste în jurul ecranului, un buton home cu scanner de amprente și o cameră selfie în partea de sus ce se află în extremitatea earpiece-ului. Pe spate avem o cameră foto duală ce ne amintește de iPhone 7 Plus, iar alături și bliț-ul LED.

OnePlus 5

Benzile pentru antene din spate sunt foarte subtile și un detaliu pe care îl reamarcăm în cazul de față este acela că avem doar un singur buton fizic în partea laterală din stânga care cel mai probabil este destinat pentru controlul volumului. Nici urmă de buton power/unlock sau de slider-ul mute switch.

Poate fi foarte ușor o creație fan-made, motiv pentru care tratăm leak-ul cu o doză de scepticism referitor la autenticitate. Cât despre afișarea în AnTuTu, aflăm că OP5 va sosi cu procesor Snapdragon 835, cu 6 GB RAM și 64 GB de stocare și cu o cameră duală de 16 megapixeli. Android 7.1.1 Nougat rulează aici și display-ul oferă o rezoluție Full HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×