LG G6 va avea una dintre cele mai sigure baterii de pe piaţă și un nou sistem de răcire

3.247 ori
<b>LG G6 va avea una dintre cele mai sigure baterii de pe piaţă și un nou sistem de răcire</b>LG Electronics are planuri mari pentru perioada următoare, dorind să îşi ia revanşa pentru LG G5, care nu s-a vândut pe măsură aşteptărilor. LG G6 va fi un produs decisiv, iar o veste venită azi pare să indice că sud coreenii nu vor să îşi asume vreun..

LG Electronics are planuri mari pentru perioada următoare, dorind să îşi ia revanşa pentru LG G5, care nu s-a vândut pe măsură aşteptărilor. LG G6 va fi un produs decisiv, iar o veste venită azi pare să indice că sud coreenii nu vor să îşi asume vreun risc la capitolul baterie, mai ales după ce a păţit Samsung.

Se pare că LG G6 ar avea cea mai sigură baterie de pe piaţă, lucru dovedit de numeroase teste aplicate unităţii de alimentare, mai ales teste legate de temperatură. O analiză riguroasă ar fi dus la această concluzie, iar temperatura procesorului de la bord poate fi scăzută cu aproximativ 6, până la 10%, printr-un sistem de răcire de tip heat pipe (conducte de răcire).

Întreaga structură interioară a telefonului e creată cu gândul la o disipare mai bună a căldurii. Pe viitor, testele bateriilor vor fi mai dure pentru a evita noi cazuri Note 7, iar LG a aplicat analize de baterie în condiţii mai severe decât cele din SUA sau Europa. Dacă mă întrebaţi pe mine, ar fi o idee ca şi viaţa bateriei să fie bună, nu să primim doar siguranţă şi atât.

Deşi 2016 ne-a adus câteva flagship-uri bune, nu putem uita totuşi că două nume mari, LG G5 şi Huawei P9 au avut baterii slabe. Să sperăm că s-a umblat şi la acest aspect.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×