HTC U Ultra este dezasamblat în faţa camerei, are componentele mai uşor de înlocuit decât predecesorii (Video)

1.005 ori
<b>HTC U Ultra este dezasamblat în faţa camerei, are componentele mai uşor de înlocuit decât predecesorii (Video)</b>După ce l-am văzut pe HTC U Ultra trecând prin probe de foc pe masa youtuberului JerryRigEverything, astăzi este momentul să vedem cum se prezintă la interior acest phablet uriaș despre care mai toată lumea spune că are mult spațiu irosit la interior. Ei

După ce am văzut cum stă HTC U Ultra la testele de rezistenţă, pe bază de îndoire, zgâriere sau ardere, e momentul să aflăm cum stăm cu uşurinţă de reparare. De obicei lăsăm sarcina disecţiei pe seama celor de la iFixit, dar iată că un nume nou apare şi anume YouTuberul pwrdbykyank.

HTC U ULTRA

Trebuie spus din start că video-ul realizat de el nu este la fel de palpitant sau haios precum cele ale lui JerryRigEverything, dar măcar este educativ. Vedem pas cu pas cum e înlăturat capacul spate din sticlă, folosind căldura şi apoi şuruburile T5. Cel care face disecţia pare încântat de aranjamentul componentelor, afirmând că HTC stă mai bine la organizare pe U Ultra decât la modele din trecut.

Aparent în trecut se făcea abuz de lipici şi foarte multe fire se încrucişau şi erau plasate haotic. Acum avem multe şuruburi pentru ataşarea diferitelor plăci şi componente. Bateria pare să fie integrată într-un mod mai complex decât ne aşteptam, iar placa de bază trebuie scoasă cu grijă, pentru că dacă e ridicată brusc se poate secţiona un cablu de dedesubt.

Ca o menţiune secundară, bateria pare destul de mare pentru o unitate de 3000 mAh. E probabil foarte subţire. Ce trebuie să reţinem e că acest model are o uşurinţă de reparere rezonabilă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×