HTC U Ultra testat pentru rezistenţa la zgârieturi, îndoire şi ardere: JerryRigEverything are verdictul! (Video)

1.449 ori
<b>HTC U Ultra testat pentru rezistenţa la zgârieturi, îndoire şi ardere: JerryRigEverything are verdictul! (Video)</b>E momentul pentru încă un video clasic al lui JerryRigEverything, de această dată un test de rezistenţă pentru HTC U Ultra. Terminalul se afla şi la noi în teste, dar staţi liniştiţi nu îl vom zgâria sau îndoi cu toată forţa. Pentru asta îl avem pe Jerry

E momentul pentru încă un video clasic al lui JerryRigEverything, de această dată un test de rezistenţă pentru HTC U Ultra. Terminalul se află şi la noi în teste, dar staţi liniştiţi nu îl vom zgâria sau îndoi cu toată forţa. Pentru asta îl avem pe Jerry, care porneşte cu aşteptări mari legat de acest model.

Şi asta pentru că unul dintre telefoanele precedente de la HTC testat de el, HTC 10 s-a dovedit cel mai rezistent din întreaga serie de astfel de probe. Din start YouTuber-ul menţionează că el testează varianta cu protecţie Gorilla Glass 5 şi nu cea cu sticlă de safir, care va sosi ulterior. Sticla frontală se zgârie la nivelul 6, tipic aş spune pentru un smartphone cu Gorilla Glass.

Scannerul de amprente continuă să funcţioneze chiar şi după zgârierea cu cutterul. Spatele e ceva mai greu de zgâriat, dar cu un vârf de nivel 9 încep şi problemele. Totuşi acela e cu un pas sub diamant, deci în principiu spatele ar trebui să fie greu de umplut de zgârieturi. Apoi urmează testul cu flacăra, ecranul rezistând 10 secunde la flama brichetei şi apoi revenindu-şi rapid.

Punctul slab al lui HTC U Ultra e totuşi rigiditatea, el îndoindu-se destul de uşor la testul lui Jerry. Motivul este sticla care nu contribuie la integritatea structurală. Concluzia? Rezistent la zgârieturi, dar nu şi la îndoire, deci nu îl ţineţi în buzunarul din spate!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×