OnePlus 5 este disecat de JerryRigEverything, este ușor de reparat (Video)

1.659 ori
<b>OnePlus 5 este disecat de JerryRigEverything, este ușor de reparat (Video)</b>Odată cu apariția unui nou telefon, celebrul youtuber JerryRigEverything ne prezintă teste de rezistență realizate dispozitivului cu pricina și în cazul în care acesta supraviețuiește, vedem și un proces de disecare. OnePlus 5 este astăzi pe masa

OnePlus 5 a fost disecat imediat după lansarea sa, lucru care ne-a pus pe gânduri, pentru că am aflat atunci că anumite componente sunt integrate cam fragil. Descopeream atunci că are o construcție în 3 straturi și componente modulare noul flagship. Acum e rândul lui JerryRigEverything să realizeze disecția, deci hai să vedem care sunt constatările sale.

OnePlus 5 disectie

Jerry a realizat și un test de îndoire, zgâriere și ardere cu bricheta, iar OnePlus 5 le-a trecut cu bine. Revenind la disecție, OnePlus 5 are o construcție diferită față de iPhone. Folosește deci doar 2 mici șuruburi în zonă inferioara. Dacă le înlături atunci vei slăbi rama, care se poate deschide cu o unealtă metalică ascuțită.

Înlăturarea tray-ului SIM e următorul pas. A se remarca bateria galbenă folosită aici, diferită de cele roșii găsite pe OnePlus 2 și OnePlus One. Vestea bună e că telefonul e ușor de reparat, pentru că nu folosește exagerat de mult adeziv și are un număr rezonabil de șuruburi.

8 șuruburi Philips trebuie înlăturate de pe placa de bază, pentru a o scoate și apoi a avea acces la baterie. Dacă veți privi clipul veți remarca faptul că toate componentele au mici clipsuri care se pot desprinde pentru a le scoate. Se confirmă deci modularitatea menționată la precedenta disecție.

Bateria se scoate imediat trăgând de o fâșie din plastic, iar conectorii de jos sunt ușor de accesat. Numai bile albe la ușurința de reparare și Jerry nu a găsit nimic în neregulă cu integrarea componentelor. YouTuber-ul a subliniat totuși că terminalul nu e deloc protejat contra apei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×